Uit ons Magazine.

Verslag Moezelweekend deel 1.

Ook deze keer was het weer een zeer geslaagd en gezellig weekend. We hebben heel erg geboft met het weer, het is vrijwel het hele weekend droog gebleven en de temperatuur was heel lekker..


De heenreis is deze keer met twee groepen gereden omdat door een rood verkeerslicht de achterblijvers niet meer in konden lopen. We namen ook nog een verkeerde afslag waardoor de kans op samen rijden helemaal verkeken was. Uiteindelijk zijn wij, Johan, Dave en ik, zonder problemen op de bestemming aangekomen, een kwartier voor de grotere groep arriveerde.

Net als vorig jaar werden we door de hoteleigenaar en zijn vrouw hartelijk ontvangen. Na de lange rit was iedereen wel aan een groot glas bier toe. Nadat iedereen zijn spullen op de kamer had gebracht kwamen we bij elkaar voor het avondeten wat ook nu weer heel smakelijk was. En na het eten zijn we gezellig nog een tijd bij elkaar blijven zitten. Het schijnt voor sommige nog behoorlijk laat geworden te zijn maar Dave en ik zijn zoals het 50-plussers betaamd op tijd naar bed gegaan.


De toerrit van zaterdag is volgens de verhalen die ik gehoord heb ook heel mooi en gezellig geweest. Ik ben niet mee geweest. Ik vind het rijden met de auto in de bergen knap inspannend dus heb ik de zaterdag lekker lezend en puzzelend doorgebracht.

Zaterdagavond was er weer een uitgebreide bbq. Het was heel druk in het hotel maar daardoor ook heel gezellig.

Zondagmorgen stond er voor het raam van de eetzaal een mooi tentje zonder deur opgesteld. Rob had deze tent meegenomen omdat hij nog verder reed naar Zwitserland en onderweg wilde kamperen. Hij had de tent gekocht zonder hem opgesteld te zien dus hij was zeer verrast dat er geen “deur” inzat (het was zo’n half iglotentje, zo’n windscherm). Hij was sowieso verrast om zijn tent te zien staan, dat hadden de nachtbrakers op hun geweten maar ze waren zo sportief om de tent ook weer af te breken en in te pakken.

De terugreis hebben we in verschillende groepjes gedaan omdat niet iedereen een uitgezette route wilde rijden en liever meteen doorreden naar huis. Dave en ik hebben in ieder geval weer een heel leuk weekend en gehad we willen Martine en Johan bedanken voor de goede organisatie en wat ons betreft weer voor herhaling vatbaar.

Gerda